O nama

UŽIVAJTE U RAZNOVRSNIM UKUSIMA DOK ISTOVREMENO RADITE NEŠTO DOBRO ZA SVOJE ZDRAVLJE.

Bio Vita je mala zanatska radnja, nastala iz želje da se ljudima približi biljna hrana. Trinaest godina kasnije, ponuda se znatno proširila, ali je poruka ostala ista - ovakva ishrana nikako nije neukusna i ne mora biti skupa. I dalje sve ručno pravimo, bez aditiva i konzervansa, sa zdravijim i svežijim namirnicama. Kiosk je otvoren iz želje da se veganstvo kao takvo dodatno približi ljudima. Za izradu testa koristimo isključivo integralno brašno, a kao zaslađivače voćni šećer fruktozu ili ječmeni slad odnosno malteks.

Korišćenjem kvalitetnih sirovina povećava se hranljiva i biološka vrednost obroka tako da organizam dobija sve one sastojke koji su mu potrebni da bi pravilno funkcionisao.

Mi proizvodimo rucno.

Savremeni ubrzani tempo života ne ostavlja dovoljno vremena za pripremu nutritivno kvalitetnog a ukusnog obroka. Svaka komponenta naših obroka je ručno rađena, najboljom metodom i to od lokalnih namirnica. Kolače i zemičke ručno mesimo, a to i prepoznaju pravi ljubitelji dobrog zalogaja. Našim proizvodima nisu potrebni pojačivači ukusa niti veštački zaslađivači. Sledeći principe zdrave ishrane, svi naši proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, bez upotrebe konzervansa, aditiva, hidrogenizovanih masti ali i bez sastojaka životinjskog porekla.

Za izradu testa koristimo isključivo integralno brašno, a kao zaslađivače voćni šećer fruktozu i ječmeni slad odnosno malteks. Korišćenjem kvalitetnih sirovina, povećava se hranljiva i biološka vrednost obroka tako da organizam dobija sve one sastojke koji su mu potrebni da bi funkcionisao kako treba. Obuhvatili smo široku paletu proizvoda prvenstveno prilagođenu ljudima odsutnim od kuće kako bi  mogli da imaju zdraviji obrok i zdraviju užinu u periodu radnog