Najčešća pitanja

Da li su naši proizvodi bezbedni za vegane i vegeterijance?
S obzirom na to da ne koristimo sastojke životinjskog porekla, naše proizvode  u potpunosti preporučujemo i vegeterijancima i veganima.
Da li proizvode mogu da koriste osobe koje su na redukcionoj dijeti?
Da bi redukciona dijeta bila uspešna potrebno je voditi računa o sledećem: kvalitetu i vrsti namirnica, načinu pripreme i količini. Naši proizvodi sadrže složene ugljene hidrate koji potiču od integralnog brašna, voća i povrća. Sadrže i male količine masti i kvalitetne belančevine. Ovakav sastav proizvoda omogućava dugotrajni osećaj sitosti, čime se sprečavaju napadi gladi i neumereno konzumiranje hrane. Vodili smo računa i o načinu pripreme. U sastav naših proizvoda ulaze sveže, pečene ili barene namirnice, tako da ne postoji opasnost od viška masti a samim tim ni kalorija. Naravno i najzdraviji proizvodi se moraju upotrebljavati u ograničenim količinama. Zdraviji sastojci ne podrazumevaju obavezno i manji broj kalorija. O tome svakako morate voditi računa posebno ako ste na redukcionoj dijeti.
Smeju li naše proizvode da konzumiraju dijabetičari?

S obzirom na kvalitet i izbor sastojaka (integralno brašno, fruktoza) naše proizvode mogu koristiti i osobe sa određenim zdravstvenim tegobama kao što su, na primer, dijabetičari. Ali naravno da nisu namenjeni isključivo njima. Bio Vita proizvodi su namenjeni svima koji u cilju unapređenja svog zdravlja žele zdraviji i ukusan obrok.

Šta je u našoj ponudi bez glutena?

Proizvodi koji sadrže samo bezglutenske sastojke (namirnice) su: obrok sa mariniranom sojinom šniclom, kari,  Ivin tofu obrok, proteinska, kinoa i heljda salata, tabule. Iz slatkog programa možemo izdvojiti: čoko keksiće, čia puding, voćnu poslasticu i hangar jogurt.

Da li proizvodi sadrže laktozu?

Ne koristimo mleko životinjskog porekla, pa naši proizvodi ne sadrže laktozu.

Šta je loyalty kartica?

Loyalty kartica je sistem nagrađivanja vaše vernosti. Naime, svaki put kada izvršite kupovinu kod nas, dobijate pečat. Uz svaki peti pečat, dobijate proizvod gratis.

Kako funkcionišu Bio Vita kuponi?

U ponudi imamo tri vrste kupona: u vrednosti od 500, 800 i 1000 dinara. Platite određenu vrednost, dobijete kupon a onda osoba kojoj ga poklanjate može tim kuponom platiti proizvode označene kao Bio Vita. Jedan kupon se ne može koristiti više puta, niti zameniti za novac. Trajanje kupona je neograničeno.